TV2
Szórakozás

Szőcs Renáta először mutatta meg újszülött kislánya arcát

Három hete jött világra az énekesnő első gyereke.

Május elején megszületett Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztesének első gyereke, aki az Amélia nevet kapta. Az énekesnő szerdán képet posztolt napra pontosan háromhetes kislányával, posztjában pedig eddigi tapasztalatairól számolt be anyaként.

Milyennek kell lennie egy jó babának? Nem volt még gyermekem, így nem tudom pontosan, kinek mi a jó, de nekem ő az! Bármennyire legyenek hasfájós esték, és bármennyire azt érzem néha, hogy már sehogy sem jó neki, és már mindent megtettem, mert egyszer csak úgyis megnyugszik a mellkasomon vagy az édesapja mellkasán. Mert mi itt vagyunk neki, ránk számíthat, és akarom, hogy ezt tudja, hisz neki csak ennyi kell

– olvasható a bejegyzésben.

Szőcs Reni úgy fogalmaz:

Biztos vagyok benne, hogy a gyereknevelés teli van hullámvasúttal, de többet ad mint bármi más! Tudom, hogy sok kihívásba ütközik minden szülő, de erősek vagyunk! Én is a szépet akarom viszontlátni, a többi megerősít. A férfiaknak meg azt üzenem, hogy legyenek ott a párjuk mellett, mert lelkileg nagyon nagy szükségük van rá! Én éreztem, hogy szükségem van a támogatásra, a hormonok megvicceltek rendesen, mindentől elpityeredtem, egyszerűen potyogtak a könnyeim. Csak annyit akartam ezzel a poszttal, hogy a kis porontyoknak nem kell más csak szeretet, türelem és TI!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szőcs Renáta (@reenykee) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó