A Blikk a minap az Év étterme díjátadó gáláján forgatott, ahová Rácz Jenő is hivatalos volt – két étterem is elismerést kapott, ahol a séf a konyhát vezeti. A Konyhafőnök zsűritagját arról kérdezték a helyszínen, hogyan gondolkodik a kritika műfajáról.
Alapvetően én azt gondolom, hogy ugye más az, amikor az embernek az a dolga, hogy kritizáljon egy amatőr versenyen, más a való élet. Művészlélek vagyok, tehát nem tudom annyira jó szívvel venni. Nyilván meghallgatom és elteszem egy jó helyre, és ha nagyon kell, akkor előveszem azt a kritikát
– magyarázta, hozzátéve:
Nagyon fontos, hogy ezeket a dolgokat jókor, jó helyen találja meg az ember, és beépítse a saját életébe, vagy akár a szakmába is, hogy jobb legyen. A kritikák fontosak, de nem minden.
A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.