Szórakozás

Bruce Willis felesége elárulta, kilencéves lányuk hogyan segít demenciával küzdő apjának

Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Emma Heming meghatódva mesélte el a történetet.

Emma Heming, Bruce Willis felesége hétfőn videót tett közzé az Instagram-oldalán, melyben megosztott egy történetet legfiatalabb, kilencéves lányukról. Mint kiderült, Evelyn utánanézett a demenciának, hogy segíteni tudjon beteg édesapjának.

El kell mesélnem nektek ezt a történetet, és megpróbálom sírás nélkül megtenni, mert mikor Evelyn mondta, patakokban folytak a könnyeim. Evelyn a minap azt mondta nekem: »Tudtad, hogy a demenciával küzdő emberek hajlamosak a kiszáradásra?« Mondtam neki, hogy ezt nem tudtam, és megkérdeztem, ő honnan tudja. Azt mondta, egyik nap volt egy kis szabadideje az iskolában, és rákeresett pár érdekes tényre a demenciáról. Nos, ez nem vicces, de azért egy kicsit mégis. Ő tényleg az apja lánya, mert mindketten szeretik a random érdekességeket. Megígértem neki, hogy mindig gondoskodni fogunk arról, hogy apunak legyen egy üveg víz a közelében, és megköszöntem az infót. Elmondtam neki, hogy a legszeretettelibb és legegyüttérzőbb dolog, amit tehet, az az, hogy érdeklődik és tájékozódik az apja betegségével kapcsolatban

– mesélte Heming.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Nemrég egy hosszabb anyagban bemutattuk Willis huszonhárom évvel fiatalabb feleségét, és hogy hogyan változott meg az életük, miután a színészt demenciával diagnosztizálták.

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik