Szórakozás

„Aki nem ad legalább 40 százalék jattot, húzzon haza” – közölte a bárpultos a vendégekkel

Hatalmas online vitát generált egy illinoisi bárpultos videója. A felvételen az látható, amint a vendéglátós néhány trágár szó kíséretében azt kiabálja a vendégeinek, hogy aki nem hajlandó legalább negyven százalék borravalót fizetni, az távozzon.

A jó csapos addig tart nyitva, amíg az utolsó vendég is hazamegy – tartja a mondás, a valóságban azonban másképp működnek a dolgok. Az illinoisi Rockfordban legalábbis mindenképp – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

Egy Jordan nevű felhasználó töltött fel egy videót a TikTokra, melyen az látható, ahogy egy bárpultos távozásra szólítja a vendégeit. Néhány trágár szó kíséretében azt kiabálja nekik, hogy nagyon szeretne már hazamenni, ezért aki nem kész legalább negyven százalék borravalót hagyni, az húzzon el. Aztán hozzáteszi: a személyzet tagjainak párjai vagy barátai sem jelentenek kivételt.

A 17 ezer követővel rendelkező Jordan videóit általában néhány ezerszer nézik meg, ezt azonban rövid idő alatt több mint 4,3 milliószor játszották le.

A felvétel alatt megjelentek a felháborodott kommentek, melyekben sokan azt firtatták, hogy merészel egy csapos ekkora borravalót követelni.

Mások azonban rámutatnak: a pultos szövege nyilvánvalóan vicc. A jelenet hajnali kettőkor, vagyis bőven záróra környékén játszódott le, a csapos pedig épp azért mondott be negyven százalékot, mert az olyan nevetségesen magas, amit senki sem fizetne ki.

@jsauce527 Lets goooooo #fyp #foryou #bartenderlife #bartender #server #serverliferesturantlife #serverlife ♬ original sound - jordan💅

Ajánlott videó

Olvasói sztorik