Szórakozás

A Carson Coma frontembere a kecskeméti Photoshop-bakiról: „Milyen kibaszott ország ez?”

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A városban tartott hétvégi koncerten új számuk felvezetőjében Fekete Giorgio a „könnygáz helyett értelmezhető oktatásért” tüntető diákoktól jutott el a helyi focipálya átadójának bakiját lebuktató, majd emiatt kollégiumából a szóbeli érettségi előtt kirúgott diák történetéig.

Pénteken Kecskeméten koncertezett a Carson Coma, a zenekar énekese, Fekete Giorgio pedig új, Feldobom a követ című számukat azzal vezette fel, hogy ejtett pár szót a pénteki diáktüntetésről, ahol a diákok könnygáz helyett rendőrrohamot kaptak a Fidesz-székháznál – írja a 444.

A fiatal énekes monológjában arról a helyi Photoshop-bakiról is beszélt, amit a Táncsics Mihály Kollégium új, műfüves focipályájának avatóünnepsége után követtek el a hivatalos fotókkal azután, hogy a kollégium igazgatója, Bibok Róbert a fotózás idején véletlenül fordítva tartotta a nemzeti színű szalagot, amit előtte vágtak át.

Egy diák egy mém segítségével derített fényt a nem túl professzionálisan kivitelezett turpisságra egy kollégistákat tömörítő zárt Facebook-csoportban, azonban az internetes népművészetét a kecsup.hu című helyi hírportál szerint azzal díjazták, hogy a szóbeli érettségije előtt elküldték a szóban forgó kollégiumból.

Ma délután, iszonyat nagy késésben a zenekari találkozóról a Kossuth téren elsétáltam rengeteg olyan fiatal mellett, akik azért tüntettek, hogy könnygáz helyett értelmezhető oktatást kapjanak. És erre jön az, hogy hol máshol, mint pont itt, Kecskeméten, a mai nap egy átszerkesztett trikolor zászló miatt, két héttel az érettségije előtt kibasztak a kollégiumából egy srácot egy photoshopos mémért. Milyen kibaszott ország ez?

– hangzott a frontember átvezető szövege, melyről a koncert egyik látogatója egy TikTok-videót is megosztott.

@big._like #zsaforyouba #cc #carsoncomasupermacy #carsoncoma #zsibongo #carsoncoma🌈 ♬ original sound - Hanna🧷

Ajánlott videó

Olvasói sztorik