Szórakozás

Liptai Claudia 16 éves lányáról mesélt: Panka zárkózottabb, de érettebb, mint amilyen én voltam

Anya és lánya címlapon pózolnak együtt.

2006-ban született meg Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka. A színésznő a Meglepetés friss számában beszélt idősebb gyerekéről, egyebek mellett elmondta, hogy elérzékenyült, mikor Panka letette a KRESZ-vizsgát.

Rájöttem, hogy az én pici lányomból egy érett, felnőtt nő lett, aki egymaga képes autót vezetni. Nem is olyan rég még játékokkal volt tele a szobája…

– fogalmazott Liptai, továbbá elmondta: bár ő zűrös tinédzser volt, ebben a lánya nem rá ütött.

Panka zárkózottabb, de egyben érettebb személyiség, mint amilyen kamaszként én voltam. Modellkedik, és érdekli a divat világa, de a színészet nem hozza lázba. Most még nem tudom, mivel szeretne foglalkozni, nemzetközi érettségire készül, és külföldi egyetemre jelentkezne. Kifejezetten szeret tanulni, a matematika az erőssége. A versenysportot, az aerobikot abbahagyta.

A színész-műsorvezető az interjúban elismerte, bizonyos dolgokban olyan, amilyen az ő édesanyja volt.

Amikor például főzök, szólok Pankának, hogy álljon mellém, és nézze meg, hogyan készítem a húslevest. Tudom, hogy tinilányként nincs mindenhez kedve, amit meg akarok mutatni neki, de hiszem, hogy egy napon nagy hasznát veszi. Éppúgy, mint én anyukám tanácsainak. Sokszor eszembe jut, bárcsak több mindent kérdeztem volna meg tőle. Sajnos már késő, nincs rá lehetőségem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik