Szórakozás

Green Day feldolgozást játszott a zenekar a pubban, amikor a banda frontembere megjelent, és beállt közéjük énekelni

Az egyik vendégnek köszönhetően pedig mi is megnézhetjük, milyen nagy volt a meglepetés, amikor Billie Joe Armstrong átvette a mikrofont az együttes énekesnőjétől.

A Green Day egyik dalát játszotta egy zenekar egy londoni pubban, amikor az amerikai punkbanda énekese, Billie Joe Armstrong váratlanul megjelent a színpadon, és átvette a mikrofont a meglepett énekesnőtől, majd saját maga fejezte be a szám éneklését.

A meglepetést rögzítő felvétel először a TikTokon jelent meg, de azóta a zenekar a saját YouTube-csatornájára is feltöltötte azt.

A BBC beszámolója szerint a képsorok egy Slim Jim’s Liquor Store nevű londoni kocsmában készültek a hétvégén, amikor egy Borderline Toxic nevű zenekar koncertjétől volt hangos a vendéglátóhely. Az együttes éppen a Green Day Basket Case című számát játszották, amikor a punkbanda énekese hirtelen felbukkant a színpadon.

A tizenegyéves énem pánikba esett. (…) Azt hiszem, három kört futottam csak úgy a színpad körül, amíg azt nem mondta: »Gyere, énekelj velem!«. Eltartott egy percig, amíg felfogtam a dolgot. Aztán úgy voltam vele, hogy ennek minden egyes másodpercét élvezni fogom

– emlékezett vissza a meglepetésre a feldolgozás-zenekar énekesnője, Kerry Glass.

Az énekesnő azt állítja, hogy a Green Day volt az egyik első zenekar, ami felkeltette érdeklődését a rockzene iránt, amikor még csak 11 éves volt – így amikor az egyik példaképe vele együtt lépett színpadra, az nagy pillanat volt számára.

Azt, hogy pontosan mit keresett Billie Joe Armstrong egy kis londoni pubban, továbbra sem lehet tudni – bár állítólag az Egyesült Államok abortusztörvényeinek tavalyi módosítása elleni tiltakozásul megfogadta, hogy az Egyesült Királyságba költözik.

A Green Day énekese lemond amerikai állampolgárságáról
Így tiltakozik az abortuszjog eltörlése ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik