Szórakozás

Kendő hiányában Justin Bieber összetépte a pólóját, majd azt kötötte a fejére

A célnak megfelelt.

Justin Biebernek a minap Tribecában akadt dolga, a nap első felében egy New York-feliratú pólóban fotózták le a paparazzók.

Gotham / GC Images / Getty Images

Az énekes a képek alapján vásárolni mehetett, neki tetsző fejkendőt viszont valószínűleg nem talált, a néhány órával később készült felvételeken ugyanis látható, hogy ugyanazt a felsőt tekerte a feje köré, amiben korábban lefotózták. Ehhez itt-ott el is kellett tépnie az anyagot, ám úgy fest, végső soron úgy is megfelelt a célnak, hogy nem csak a szükséges helyeken szakadt meg.

Bieber egyébként márciusban lemondta a világturnéja összes koncertjét. Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a pandémia miatt csak tavaly februárban tudott elindulni, az énekes három kontinens különböző országaiban is fellépett. Tavaly nyáron viszont gondok adódtak az egészségével, először szeptember elején jelentették be, hogy szünetet tart a turnéban, majd több időpontot is töröltek a programból, köztük az idén márciusra meghirdetett budapesti koncertet is halasztották.

Hogy fennmaradó dátumokat miért mondták le, arról egyelőre nincs hivatalos indoklás, de valószínű, hogy Bieber továbbra is inkább a felépülésére koncentrál, ahogy azt már tavaly ősszel is nyilatkozta.

Kapcsolódó
Justin Bieber lemondta világturnéja összes koncertjét
A budapesti fellépést már korábban törölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik