Kultúra

Justin Bieber lemondta világturnéja összes koncertjét

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A budapesti fellépést már korábban törölték.

Justin Bieber lemondta Justice című világkörüli turnéja összes koncertjét – jelentették be a turné hivatalos Twitter-oldalán.

Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak 2022 februárjában tudott elindulni. A kanadai énekes a kaliforniai San Diegóban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában lépett fel. Már tavaly nyáron adódtak gondok az egészégével, először szeptember elején jelentette be, hogy ezek miatt szünetet tart a turnéban, majd több alkalommal töröltek időpontokat a programból, többek között az idén márciusra meghirdetett budapesti koncertet is halasztották.

A mostani bejelentéssel a turné összes fennmaradó dátumát lemondták, és bár hivatalos indoklást egyelőre nem adtak, logikus, hogy Bieber továbbra is inkább a felépülésére koncentrál, ahogy azt már tavaly ősszel is nyilatkozta.

A popsztár augusztusban még meg tudta tartani a Szigetes fellépését, erről írt beszámolónkat itt olvashatják:

Kapcsolódó
Justin Bieber érzéki pillantásokkal és kisfiús sármmal próbálta egyesíteni a Sziget népét
Először lépett fel Magyarországon korunk egyik legnagyobb popsztárja, mi pedig Bieber-műveletlenségünk teljes tudatában néztük meg a koncertjét, és ha már ott voltunk, igyekeztünk megfejteni a tetoválásait is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik