Szórakozás

Videón, ahogy ittasan verekszik egy terhes nő az atlantai reptéren

Nem akarták felengedni a gépre ilyen állapotban.

Fizikai konfliktusba torkollt egy utas és egy repülőtéri alkalmazott vitája az atlantai reptéren.

A közösségi médiában terjedő, alább megtekinthető videón látható a két nő verekedése, ám a twitteres posztban tévesen szerepel, hogy végül egyiküket sem engedték a gépre, hiszen a megtámadott nő, Jasmine Rhoden, a beszállást felügyelő repülőtéri munkatárs volt.

Az egész úgy kezdődött, hogy április 30-án az utasok a Hartsfield-Jackson Atlanta nemzetközi repülőtéren várakoztak, hogy beszállhassanak a Spirit Airlines egyik járatára. Ekkor érkezett a helyszínre a 29 éves Que Maria Scott, és arról kérdezte majdani (reménybeli) utastársait, hogy mi a helyzet a gép indulásával.

A fültanúk szerint Scott azt mondta, hogy „megveri a ribancot”, ha nem jut fel a gépre, majd fenyegetni kezdte az egyik dolgozót, aki már hívta is a rendőrséget. Rhoden ekkor közölte, hogy ezek után nem engedi fel Scottot a gépre – és így kezdődött a verekedés.

Hasonló esetek rendszeresen történnek amerikai járatok indulásánál, ezúttal a hírekben azt a momentumot hangsúlyozták, hogy Scott az inzultus előtt közölte, hat hónapos terhes, miközben Rhoden szerint a dühöngő utasnak erős alkoholszaga volt.

Que Maria Scottot őrizetbe vették, a Jonesboróban található Clayton megyei börtönbe szállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik