Szórakozás

Nicolas Cage: Tudom, meredeken hangzik, de vannak emlékeim az anyaméhből

Scott Kowalchyk / CBS / Getty Images
Scott Kowalchyk / CBS / Getty Images
Arról is voltak gondolatai, mi vár ránk a halál után.

Stephen Colbert late-night show-jában vendégeskedett Nicolas Cage. A filozofikus gondolatait a nyilvánossággal gyakran megosztó színész ezúttal arról mesélt, vannak emlékei abból az időszakból, mikor még anyja méhében volt.

Tudom, hogy meredeken hangzik, és nem is vagyok biztos abban, hogy így van, de néha vissza tudnék révedni abba az időszakba, mikor még az anyaméhben voltam. Mintha már akkor láttam volna arcokat a sötétben. Ez így absztraktnak hangozhat, de mégis az az érzésem, megtörtént. Most, hogy már nem vagyok a méhben, el tudom képzelni, hogy bizonyos hangrezgések eljutottak hozzám abban az életszakaszban.

Ezzel nem volt vége a mély gondolatoknak, Cage arról is beszélt, mi történhet a halálunk után.

Senki nem tudja. Én sem. Azt mondják, az elektromosság örök, tehát az elektromos részecskék folyamatosan áramlanak. Ezért szeretném azt hinni, hogy bármily szikra is tart minket életben, az tovább mozog azt követően, hogy a test leáll.

Legújabb filmjéről, melyben Drakula grófot formálta meg, itt olvasható kritikánk:

Kapcsolódó
Egy rossz főnök igazi átok, főleg, ha néha kibelez, plusz Drakulának hívják
Drakulát nem lehet csak úgy otthagyni, és szép csendben kivárni a felmondási idő végét, Nicolas Cage-re pedig karrierje nagy pillanata vár a Renfieldben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik