TV2
Szórakozás

Kulcsár Edina: Nem szeretnék azon feszengeni, hogy fotósok osonnak be a kórházba

Jó oka van rá, miért nem árulja el, pontosan mikorra várják a kislányukat G.w.M-mel.

Tavaly augusztusban derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M az első közös gyereküket várják: egy kislányt, aki az Amara nevet fogja kapni. A szépségkirálynő a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, melynek során azt is elárulta, miért nem hozza nyilvánosságra, pontosan mikorra várja a babáját.

Alapvetően nagyon szívesen válaszolnék, viszont sajnos annak következményei lennének. Kötelességem a privát szféránkra vigyázni. Nem úgy szeretném megélni a kislányunk születését, hogy azon feszengek, hogy fotósok osonnak be a kórházba, hogy lefotózhassanak minket csak azért, hogy ők írhassák meg elsőként a babánk érkezését. Szóval ez az oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudok konkrét dátummal válaszolni.

Kulcsár az őket érő negatív töltetű megjegyzésekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, már nem foglalkozik ezekkel, ugyanis úgy érzi, rapper kedvesével az életük egy olyan szakaszba került, ahonnan már csak két lehetőségük maradt: a biztos megbolondulás, vagy az, hogy hozzászoknak a kialakult helyzethez, és magasról tesznek azokra, akik velük foglalkoznak.

És annyival jobban érzem így magam! Azt érzem, hogy végre normális, teljes életet élhetek a megfelelő hozzáállásomnak köszönhetően

jelentette ki a szépségkirálynő, a „matekosoknak” pedig azt üzente, nehéz dolguk lesz, ha meg akarják jósolni a szülésének várható dátumát, a bejelentésekor ugyanis nem árulta el, hány hetes terhes, és a baba méretei gyakran át is írják azt a bizonyos matekot.

Ajánlott videó