Szórakozás

Tom Cruise is fellép III. Károly koronázási ünnepségén

JUNG YEON-JE / AFP
JUNG YEON-JE / AFP
De a hollywoodi sztár mellett Joan Collins, Bear Grylls és Tom Jones is tiszteletét teszi május 7-én, a koronázás előtti koncerten.

Szombaton, azaz május 6-án koronázzák meg az Egyesült Királyság új uralkodóját, III. Károly királyt, a hétvégén pedig egy újabb adag sztárról számolt be a BBC, akik fellépnek a ceremónia előtti koncerten.

A brit közmédia azt írja, hogy Hollywood egyik legnagyobb állócsillaga, Tom Cruise és Joan Collins brit szinésznő mellett egy másik Tom, a bársonyos hangú Tom Jones és Bear Grylls, a nagy túlélő is csatlakozik a hivatalos programhoz. Ők egy előre felvett jelenettel fogják szórakoztatni az ünnepség nézőit.

A koronázási ünnepségre a windsori kastélyban kerül sor, 20 ezer néző előtt, és a BBC természetesen az egészet élőben fogja közvetíteni. A rendezvényen a most bejelentett sztárvendégeken kívül olyan fellépők lesznek, mint a 90-es évek ikonikus brit fiúcsapata, a Robbie Williams énekesi karrierjét beindító Take That, Lionel Richie, Andrea Bocelli vagy Katy Perry. Az énekesnőt ráadásul a windsori kastélyban fogják elszállásolni is.

De a rendezvényen még Pete Tong, a veterán lemezlovas, és Micimackó is tiszteletét teszi – utóbbi vélhetően a II. Erzsébet királynővel teázgató Paddinton macihoz hasonló formában.

A BBC cikkében az új királyról, és feleségéről, Kamilla királynéről az ez alkalomra készített új portréfotókat is bemutatták. Ezeket a képeket itt lehet megtekinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik