Szórakozás

Nekikezdett az 50 első randi kihívásnak, ezeket tapasztalta

Nem rejti véka alá a véleményét.

A 30 éves Hannah Zaslawski Sydneyből költözött Londonba, és úgy gondolta, nincs is jobb lehetőség arra, hogy kipróbálja az 50 első randi kihívást, mert közben jobban megismeri új lakhelyét és ismeretségekre is szert tesz. A kávézóban dolgozó nő férfiakkal és nőkkel is találkozott, eddig, tavaly július óta 16 „jó randin” van túl, és jó pár félresikerültön is. Azt mondja, a találkozók segítették növelni az önbizalmát, hogy ne kötődjön túlzottan emberekhez, és hogy kit is keres, mit szeretne a partnerétől.

Azért azt se bánná, ha nem kéne teljesítenie mind az 50 randit, mert még előtte megtalálja élete párját.

A Mirrornak arról beszélt, hogy először csak szórakozásnak indult az egész, hogy az otthoniaknak be tudjon számolni a párkapcsolati életéről a TikTokján, és előtte már kacérkodott a gondolattal, hogy belekezd a kihívásba.

Szórakoztató és eddig mindenki kedves volt, még ha nem is sikerült minden randevú olyan jól

– írta le röviden az eddig szerzett tapasztalatait.  Közben megtanulta, hogy egy jó randi nem minden, ha úgy érzi, nem tart sehová azzal az emberrel, tovább kell lépnie, ez az egyik tanulsága az eddigi randiknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hannah Zaslawski (@hannahzaslawski) által megosztott bejegyzés

A randiappokon, közösségi oldalakon, élőben megismert férfiakról és nőkről egyenként értékelést készít a TikTokjára.

Noha 16 találkozót jónak írta le, volt olyan eset is, hogy már a randi előtti napon tulajdonképpen mindent megbeszélt egy férfivel, hova mennek és mikor, de mivel nem válaszolt 12 órán elül az utolsó üzenetére – mert találkozott egy barátjával –, a férfi inkább más programot talált magának.

Nem fogok hazudni, ejtettem miatta egy kis könnycseppet.

Egy másik esetben úgy érezte, a randi után a férfi túltolta, hogy menjen fel hozzá „adni egy jóéjt puszit”, egy harmadiknál a férfi egész este „sértegette”, egy negyedikben pedig az nem nyűgözte le, hogy a partnere folyamatosan azzal jött elő, hogy ő „mennyire szereti a gömbölyded nőket”.

Hogy mikor lesz túl az 50 randin, Zaslawski se tudja. Van olyan hét, mikor kettőre is elmegy, de van olyan is, mikor egyre se. Meg nem is akar feltétlen eljutni az ötvenedikig. Sőt, ha eljutna addig, arra figyelmeztetésként kell tekintenie, legalábbis most így gondolja.

Azt mondja, a fent említetteken túl (önbizalom, mások megismerése, önismeret, stb.) azért is jó, hogy ebbe belekezdett, mert más nőket is inspirált. Többen is arról írtak neki, hogy arra bátorította őket, menjenek el randizni, nem olyan ijesztő az.

A legfontosabb, hogy bízz magadban, és ne feledkezz meg róla, hogy te vagy a nyeremény!

– üzeni, azzal kiegészítve, hogy azt se feledjük, nem a másikat kell lenyűgözni, hanem egymást megismerni és jól érezni magunkat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik