Szórakozás

Terjedni kezdett egy Harry Potter filmrészlet, melyet a legtöbb rajongó sohasem látott

Mark Boster / Contributor / Getty Images
Mark Boster / Contributor / Getty Images
Több mint húsz év telt el a második Harry Potter film bemutatója óta, de a Titkok Kamrája még mindig tartogat meglepetéseket.

Lassan huszonegy éve, 2002 novemberében mutatták be a második Harry Potter filmet, Harry Potter és a Titkok Kamrája címmel. A közösségi médiában most terjedni kezdett egy részlet a filmből, melyet a legtöbb rajongó még sohasem látott – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Ki vagyok, Hedvig? Mi vagyok?

– teszi fel a kérdést Harry az eredeti filmből kivágott részlet elején, majd az látszik, hogy az iskolatársai tanulás közben gyanakodva lesik a varázslótanoncot, még a legjobb barátai Ron és Hermione is csak egye-egy zavart mosolyt eresztenek meg felé.

A történetben nem sokkal az után járunk, hogy a Roxfort diákjai megtudják, Harry párszaszájú, vagyis ért a kígyók nyelvén. A hugrabugos Ernie Macmillan emiatt arra a következtetésre jut, hogy Harry Mardekár utódja és ő felelős azért, hogy diákokat kővé dermedve találnak az iskolában.

@eve_edmunds I sweat it was never there before?! #harrypotter #harrypottertiktok #harrypotterandthechamberofsecrets #harrypotterfan #harrypotterfandom #harrypotterdeletedscene #harrypotterdeletedscenes #fyp #hp #harrypotteredit ♬ original sound - Eve

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik