Szórakozás

Jeremy Renner a balesetéről: Az egyik szememmel láttam a másikat

Dimitrios Kambouris / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images
A színész részletesen beszélt arról, milyen kínokat élt meg azután, hogy a héttonnás hókotrója elgázolta.

Jeremy Renner év elején szenvedett életveszélyes balesetet: a színész a hókotrójával takarította az utat Tahoe-i otthonának felhajtóján, amikor elveszítette uralmát a jármű felett. Ekkor a kézifék behúzása nélkül ugrott ki a vezetőfülkéből, hogy megállítsa az unokaöccse felé csúszó héttonnás gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a hókotró maga alá gyűrte és áthajtott rajta.

A minap jelent meg a Rennerrel készült első interjú, amit a balesete után adott. A riportban a színész szomszédja és az unokaöccse, Alex is megszólalt, utóbbi úgy fogalmazott: amikor odarohant a nagybátyjához, nem hitte, hogy még él.

Eltört 8 bordám, 14 helyen, a jobb térdem, a jobb bokám, a bal lábszáram sípcsontja, a bal bokám, a jobb kulcscsontom, a jobb vállam, az arcom, a szemgödröm, az állkapcsom, az állkapocscsontom, a tüdőm összeomlott, a bordacsontom átszúródott, a májam is, ami rémisztően hangzik. Azt hiszem, az egyik szememmel láttam a másikat

– sorolta a balesetben szerzett sérüléseit Renner.

At átlélt fájdalmakra visszaemlékezve a színész azt mondta, minden pillanatban ébren volt.

Nehéz leírni, milyen érzés, de amikor ránézel a gépre, és ránézel a… aszfalton és jégen voltam. Bárcsak havon lettem volna. Olyan érzés volt, mintha valaki mindent kivett volna belőlem. Túl sok minden történik a testben ahhoz, hogy fájdalmaz érezz, ez minden. Olyan, mintha a lelkednek lenne fájdalma

– magyarázta a Sólyomszem sztárja, hozzátéve: ha szükséges lenne, újra átélné a fentebb említett kínokat, ha az unokaöccse élete lenne a tét.

Kapcsolódó
Véres felvételeket osztott meg az ABC Jeremy Renner balesetének helyszínéről
A színész a balesetet követően biztos volt abban, hogy meg fog halni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik