Szórakozás

Jákob Zoltán a luxusotthonáról: A lakás olyan egymilliárd forintot ér, a berendezés, az olyan háromszász-négyszázmilliót

TV2
TV2
Időközben a Rózsadomb közepén is vásárolt egy telket, a nyugdíjas éveit már ott képzeli el.

Jákob Zoltán, a következő Nagy Ő a napokban a Blikk stábjának mutatta meg belvárosi luxusotthonát, ahol fél éve él.

A lakás az olyan egymilliárd forint, a berendezés, az olyan háromszász-négyszázmillió

– mondta az üzletember, aki néhány különleges tárgyáról is mesélt a lapnak, egyebek között egy limitált kiadású bibliáról, amit Bécsben vásárolt.

Ez a biblia annyira egyedi, hogy az első példányt a pápa kapta. Összesen hatezret készítettek belőle, kézzel. Arannyal van futtatva, de nemcsak a külseje, hanem bent a lapokon is.

Mint kiderült, a belső dizájnt egy belsőépítésszel és egy lakberendezővel közösen álmodták meg. A lakás egyik fő attrakciója a csigalépcső, ami Jákob elmondása szerint 10 autónyi fémből készült, és 100 órán át festették, lakkozták, továbbá azzal a csillámporral lett felületkezelve, amit az üzletember géllakjaiban is használnak – ugyanezzel az anyaggal dobták fel a konyhai csillárok külsejét is.

Bár a milliárdos korábban a Tények stábjának azt mondta, reméli, élete végéig ebbe a lakásba térhet majd haza, időközben megváltozott erről a véleménye.

Nem vettem volna meg ezt a lakást, ha megtalálom előbb azt a telket, amit most, a lakásszerződés után egy héttel találtam. A Rózsadomb közepén vettem egy gyönyörű, panorámás telket. De fél éven keresztül nem találtam. (…) Ha nyugdíjas leszek, akkor oda fogok kiköltözni a Rózsadombra, és van egy jó nagy kertem. Kapálni nem szeretek, úgyhogy valami más növényzet lesz

– mondta most a Blikk munkatársainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik