Szórakozás

Pete Davidson gyakran lúzernek érezte magát, amikor a kollégái a szerelmi életével viccelődtek

Mike Coppola / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Mike Coppola / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Nem érti, miért foglalkoztatja ennyire az embereket, éppen kivel randizik.

Pete Davidsont az elmúlt években számos hollywoodi hírességgel hozták hírbe. 2018-ban pár hét ismerkedés után jegyezte el Ariana Grandét, nem sokkal később viszont felbontották a jegyességet. A Saturday Night Live humoristája ezt követően Kate Beckinsale-lel, Margaret Qualley-vel, Kaia Gerberrel, Phoebe Dynevorral és Kim Kardashiannel is randizott, utóbbival 2022 augusztusában szakítottak. Az elmúlt időszakban aztán találkozgatott Emily Ratajkowskival és Chase Sui Wondersszel is.

A humorista a napokban a Real Ones With Jon Berthnal podcastben beszélt arról, hogy nem érti, miért érdekli annyira az embereket, éppen kivel randizik.

Majdnem a fél életemet a showbizniszben töltöttem. 14 vagy 15 évet, egy országos tévéműsorban. Tizenkét év alatt tíz emberrel randiztam. Szerintem ez nem olyan nagy őrület, de néhány ember számára nagyon érdekes. Mindenki csak erről beszélt

– magyarázta.

Davidson hozzátette, egyetlen közösségi médiás platformon sincs jelen, és minden randipartnerét munka közben ismerte meg, egyikükkel sem internetes üzenetek formájában vette fel a kapcsolatot.

Az öt hollywoodi epicentrum egyikében dolgoztam, ahol emberekkel lehet találkozni, így történt. Hirtelen benne vagy ebben a korszellemben, és ennek semmi köze a munkához. Ez egy nagyon szar érzés. Előbb lettem ismert, mint a munkám, pedig mindig dolgoztam.

A humorista elmondta, a Saturday Night Live-ban gyakran a kollégái is viccelődtek a szerelmi életével, amit hallva lúzernek érezte magát.

Amikor ez a saját műsorod, hátul ülsz, nézed a cold opent, az aktuális politikai humorral vagy bármi más kulturális dologgal, aztán gúnyt űznek belőled, neked pedig ki kell sétálnod, meg kell csinálnod a következő szekeccset, és célba találni. A műsor épp most gúnyolt ki, akkor miért nevetnek rajtad?

– magyarázta a humorista, aki a történtek ellenére szeretettel gondol vissza a SNL-ben megismert kollégáira, főként a műsor alkotójára, Lorne Michaelsre, akinek, ahogyan fogalmaz, az életét köszönheti. Tisztában van vele, hogy a szórakoztatás természetének az ilyen jellegű gúny a velejárója, de nem tagadja, hogy meglehetősen zavarónak tartja a jelenséget.

Davidson munkásságával és hódításaival korábban nagy cikkben foglalkoztunk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Bármibe fog, érdemes figyelni rá – és valamiért a hollywoodi celebnők is megőrülnek érte
Hogyan lesz egy füves, tiniként Leonardo DiCaprio-ra maszturbáló Staten Island-i kölyökből híres humorista, aki – exei listáját elnézve – a legnagyobb nevekkel jön össze?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik