Szórakozás

Mischinger Péter a Szorcsik Viki elleni peréről: Jó esélyem van a győzelemre, noha a bírók nem szeretik a celebhisztit

TV2
TV2
Nem hagyja, hogy a színésznő egy metoo-botrányt varrjon a nyakába.

Mischinger Péter becsületsértés miatt beperelte Szorcsik Vikit, azt sérelmezi, hogy a színésznő agresszív embernek kiáltotta ki őt. A sportoló állítja: soha nem lépett fel erőszakosan Farm VIP-beli játékostársával szemben. A felek most arra várnak, hogy kitűzzék az előkészítő tárgyalás időpontját.

Viki továbbra is minden fronton azt állítja, hogy agresszív vagyok, rettegni kell tőlem, ami szemenszedett hazugság. Ugyanis én nem abuzáltam senkit! Nem tetszik, hogy ilyen jelzőkkel illet, noha egy bocsánatkéréssel is beértem volna, de ő még ezt sem tette meg.

jelentette ki a Story magazinnak az exatlonista. Mint elmondta, egy rádióadás keretein belül szerették volna kibékíteni őket egymással.

Vikiben megvolt a hajlandóság arra, hogy megbeszéljük a történteket, de egy feltétetellel, ha én is bocsánatot kérek tőle a nyilvánosság előtt. Nem mentem bele, mert nincs miért elnézést kérnem, nem szerettem volna, hogy ott forgassák ki a szavaimat úgy, hogy a hivatalos út is el van indítva.

Mischinger felkészült arra, hogy hosszú időbe telhet, amíg pont kerül a peres ügy végére.

Korábban volt már hasonló rágalmazási perem, amit megnyertem, az három és fél évig húzódott, úgyhogy most is fel vagyok készülve arra, hogy akár évekbe telhet, míg tisztára mosom a nevemet. Az ügyvédem szerint egyébként elég jó esélyem van a győzelemre, noha tény, hogy a bírók nem szeretik a celebhisztit. Éppen ezt szeretném elkerülni, ugyanis ez az ügy nem holmi gyerekes sértődésből fakad. Nem célom lejáratni, megalázni a Vikit, kártérítési igényem sincs. Csupán azt szeretném kimondatni, hogy hazugság volt, amit rólam állított, hiszen súlyos vádakról van szó! Lényegében egy metoo-botrányba keveredtem. Nem hiányzik, hogy valótlanságok állítása miatt derékba törjön a karrierem, ráadásul az abúzus komoly vád. Nem akarom, hogy egy ilyen blődség miatt legyen elbagatellizálva ez a valóban létező jelenség!

– magyarázta.

Azt is elárulta a magazinnak, hogy alkalomadtán kap egy-egy trágár kommentet, de az emberek kilencven százaléka támogatja és mellette áll.

Szorcsik Viki legutóbbi nyilatkozatáról az ügyben alábbi cikkünkben számoltunk be:

Kapcsolódó
Szorcsik Viki Mischinger Péterről: Lépjen túl, próbáljon meg valami produktummal kitűnni, viselkedjen férfiként!
„Hónapokig tűrtem válasz nélkül, hogy mocskolja a nevem, és most már szeretném, ha leszállna rólam, és foglalkozna a saját életével.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik