TV2
Élet-Stílus

Szorcsik Viki Mischinger Péterről: Lépjen túl, próbáljon meg valami produktummal kitűnni, viselkedjen férfiként!

„Hónapokig tűrtem válasz nélkül, hogy mocskolja a nevem, és most már szeretném, ha leszállna rólam, és foglalkozna a saját életével.”

Szorcsik Viki és Mischinger Péter konfliktusa a Farm VIP-ben kezdődött, amikor a színésznő testi- és lelki bántalmazónak nevezte a sportolót. Akkoriban Mischinger nyilvános bocsánatkérést követelt Szorcsiktól a rágalmazásért, majd ennek hiányában perre vitte az ügyet.

Szorcsik Viki az AC News-nak azt mondta, nem kapott értesítést a feljelentésről.

Én nem hallottam semmilyen feljelentésről, nem is kaptam semmilyen hivatalos levelet vagy értesítést. Lassan már úgy tűnik, mintha valami köztörvényes bűnöző lennék, csupán azért mert félek az agresszív emberektől, mint minden hölgy társam. A műsor utolsó felvételén kezet rázott velem, és azt mondta, felejtsük el ezt az egészet. Ehhez képest most a szöges ellentéte folyik. Egyszerűen ez nevetséges, amit maga köré gerjeszt ez az illető. Ez egy közröhej, hiszen egy televíziós műsorban elhangzottakért nem lehet bíróságra vinni senkit, főleg nem úgy, hogy egy kereskedelmi csatornával írt alá szerződést, nem pedig velem. Ez az ember gyakorlatilag az én hátamon kapaszkodik fel, és rajtam keresztül próbál magának ismertséget szerezni, mert már másra nem tudok gondolni

– fogalmazott a színésznő.

Javasolnám neki, hogy lépjen túl, és próbáljon meg valami produktummal kitűnni, viselkedjen férfiként, és emelt fővel viselje azt, hogy a harmadik műsorból is ki kellett esnie – és most egy nő ejtette ki a személyemben. Mindenesetre én őszintén kívánom, hogy békéljen meg magával, és csináljon valami olyat, ami maradandó és építi őt, hogy ne a pocskondiázásával kössék össze a nevét. Hónapokig tűrtem válasz nélkül, hogy mocskolja a nevem, és most már szeretném, ha leszállna rólam, és foglalkozna a saját életével.

Mint mondta, ő nem fog bocsánatot kérni, mert nincs miért.

Számomra nincs ügy, és soha nem is volt.

Nemrég Mischinger Péter is megszólalt az ügyben, ő így vélekedett:

Kapcsolódó
Mischinger Péter a Szorcsik Viki elleni peréről: Bízom benne, hogy akik velem voltak, kiállnak mellettem
Reméli, hogy a Farm VIP stábja és a műsorban szereplő hírességek is alátámasztják az igazát.

Ajánlott videó