Szórakozás

Brit modellek visszaigénylik az adójukból a mellnagyobbításuk költségét, munkaköltségként tekintenek rá

Egy jogi kiskaput kihasználva onlyfanses modellek munkaköltségként írják le a mellműtétjeiket.

A felnőtt tartalmakra specializálódott Onlyfansen meglehetősen fontos a modelleknek, hogyan is néznek ki, így valahol logikus, hogy munkaköltségnek írják le a mellnagyobbításukat. Amiben segít nekik egy jogi kiskapu is – írja a BBC.

Az ezzel élő tartalomgyártók között van a brit Rebecca Goodwin is. Ő 2020-ban operáltatta meg a mellét, előtte már havi 9800 fontot – jelenlegi árfolyamon úgy 4,3 millió forintot – keresett meg az oldalon, aztán a mellnagyobbításának hála ez az összeg egészen 27800 fontra (12 millió forintra) ugrott.

A BBC egy könyvelő véleménye alapján arról ír, hogy bármelyik brit onlyfanses adófizető élhet a lehetőséggel, ha egyéni vállalkozóként van bejelente és igazolni tudja, hogy a mellműtét pusztán üzleti kiadás és nincs személyes haszna.

Goodwin azt mondja, neki szüksége volt a műtétre.

Nem műtettem volna meg a melleimet, ha nem ezt csinálnám, elég bizonytalannak éreztem magam és meg kellett felelnem más emberek szépségnormáinak.

Ő sem tudta, hogy visszatéríthet az adójából a mellműtétje, mint munkaköltség után, a könyvelője világosította fel erről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Goodwin (@beckymil1_) által megosztott bejegyzés

A lapnak arról is beszélt, hogy senki se kezdjen hozzá hasonló modellkarrierbe csak azért, hogy megcsináltassa a melleit, bár nem hiszi, hogy valaki, csak azért indítana egy vállalkozást, hogy ingyen mellnagyobbításhoz jusson.

A kétgyermekes anya egyébként a napokban már nagyot ment egyszer, mikor arról mesélt, hogy egyik gyereke egy pincérnőtől tudta meg, hogy felnőtt tartalmakat gyárt.

Kapcsolódó
Egy pincérnőtől tudta meg a lány, hogy az anyja ismert pornós
És az egész étterem is értesült az érdekességről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik