Szórakozás

Egy pincérnőtől tudta meg a lány, hogy az anyja ismert pornós

És az egész étterem is értesült az érdekességről.

Rebecca Goodwin kedvelt tartalom-előállító az OnlyFans-en: több mint 14 ezren követik erotikus munkásságát. A TikTokon közel 275 ezer rajongója van.

Az angliai Chesterfieldből származó felnőttfilmes nyíltan szokott beszélni munkájáról, és mindig is azt tervezte, hogy a gyermekeinek is őszintén elmondja majd, mivel foglalkozik – persze majd csak akkor, amikor olyan korban lesznek, hogy értsék. Ez azonban így már nem valósulhat meg. Merthogy megelőzték.

Goodwin a TikTokon egy videóban mesélt arról, hogy a Karen’s Diner nevű étteremben felismerte egy pincérnő, aki a lánya előtt, sőt a vendéglátóipari egység összes vendége előtt nyilvánvalóvá tette, hogy egy ismert pornós étkezik épp náluk. Egy 1,6 milliós nézettégű videóban mesél az esetről:

Az összes lehetséges mód közül, ahogy a legidősebb lányom megtudhatta volna, hogy pornóból élek, soha sem gondoltam volna, hogy az valósul meg, hogy egy alkalmazott szájából hangzik el, a Karen’s Dinerben.

@beckymil13 Replying to @Kaylee ♬ original sound - Rebecca Goodwin

Bár Goodwin nevetve mesél az esetről, szavaiból érezni lehet, hogy nem őszinte a mosolya – és a kommentelők egy része is meglehetősen durvának tartja az étterem alkalmazottjának tettét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik