Szórakozás

Harry herceg meglepetésszerűen Londonba látogatott

Jordan Pettitt / MTI / AP-PA
Jordan Pettitt / MTI / AP-PA
Családi összeborulásra aligha lehet számítani.

Harry herceget hétfőn a londoni Legfelsőbb Bíróság előtt fotózták le. A héten zajlik a tárgyalás abban a perben, amit a családjával Amerikában élő herceg tavaly ősszel indított az Associated Newspapers, a Daily Mail, a The Mail on Sunday és a MailOnline kiadója ellen illegális információgyűjtés miatt. Többek között azzal vádolják a kiadót, hogy privát hangüzeneteket és telefonhívásokat hallgattak le, személyes információkat közöltek orvosi iratokból, és magánnyomozókat alkalmaztak. A jogi offenzívához más hírességek is csatlakoztak, köztük Elton John, Elizabeth Hurley és Sadie Frost.

A sussexi herceg II. Erzsébet szeptemberi temetésekor járt utoljára az országban. Egy királyi tudósító szerint nem valószínű, hogy jelenlegi ott tartózkodása alatt Harry találkozik az apjával vagy a bátyjával, ugyanis

  • III. Károly nem a fővárosban vagy Windsorban tartózkodik, és szerda délelőtt állami látogatásra indul Németországba,
  • Vilmos herceg pedig az iskolai szünet alatt elutazott Windsorból a családjával.

Márciusban jelent meg Harry memoárja magyarul, amiben a herceg családjával és a brit bulvármédiával való viharos kapcsolatáról is részletesen beszámol. A könyvről az alábbi cikkünkben írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
Lehet, hogy Harry herceg egy sértődött kisgyerek, de 400 oldalban el tudja magyarázni, hogy miért
Eddig is sokat lehetett tudni a brit királyi család fekete bárányának kikiáltott Harryről, de az információk mindig a sajtó szűrőjén keresztül jutottak el hozzánk. Tartalék című könyvében azonban a herceg maga meséli el a saját sztoriját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik