Szórakozás

Selena Gomez esküvői ruhában fotózkodott, a rajongói máris Hailey Bieberrel viccelődtek

Tibrina Hobson / FilmMagic / Getty Images
Tibrina Hobson / FilmMagic / Getty Images
Többek szerint csak idő kérdése, hogy a modell is nosztalgiázzon kicsit.

A TikTokot hetek óta lázban tartja a Hailey Bieber kontra Selena Gomez-ügy. Minden azzal kezdődött, hogy az énekesnő testszégyenítő megjegyzéseket kapott, miután az elmúlt időszakban hízott az autoimmun betegségére szedett gyógyszere miatt – a bántó kommentek megjelenését követően Hailey Bieber Kendall Jenner oldalán posztolt egy videót a TikTokjára, melyen a „nem azt mondom, hogy megérdemelte, de Isten mindig jól időzít” szövegre tátogva isznak bele a poharukba. A szóba forgó felvételt később törölte, majd meg is szólalt az ügyben, mondván: csak mókáztak a barátnőivel, senkit sem céloztak meg az üzenettel.

A közelmúltban már gyanúsabb volt, hogy miután Selena Gomez egy rövid videóban arról beszélt, hogy véletlenül túllaminálta a szemöldökét, Kylie Jenner lefotózta az arcát, a posztolt fotójához pedig mindössze annyit írt:

Véletlen volt?

Ezt követően a sminkmogul egy újabb fotót osztott meg az Instagram-történetében, amin éppen videótelefonáltak Hailey Bieberrel, és a szemöldöküket mutatták egymásnak bármilyen kontextus nélkül.

A dráma a Tiktokon látszott eszkalálódni, ahol számtalan felhasználó állt bele a Jenner-nővérekbe és a modellbe. Hailey Bieber az Instagram-oldalán is megérezte a hullámot, legalább egymillió követőt veszített, miközben Selena Gomez lett az első nő, akinek 400 millió követője lett a platformon.

Az énekesnő egy időre vissza is vonult a közösségi oldalaktól, mondván, túl öreg ahhoz, ami ezeken a felületeken zajlik. Azóta már visszatért a posztoláshoz, a minap esküvői ruhában mutatott magáról fotót, amit a Csak gyilkosságok az épületben című sorozatának forgatásán adtak rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

A fotó a cikk élesítésekor közel 9 millió lájknál jár az Instagramon, a kommentszekciót pedig el is lepték azok a hozzászólások, melyek azt pedzegetik, Hailey Bieber vajon mikor kapja elő a saját menyasszonyi ruháját – a TikTokon ugyanis számtalan felvétel igyekszik bizonyítani, hogy Justin Bieber felesége az elmúlt években lépten nyomon igyekezett mindenben utánozni az énekesnőt, legyen az tetoválás, főzőműsor, ruha vagy éppen frizura.

@selenaaaagomezzzzz Thoughts?🧐 #fyp #decumentry #selenagomez #haileybieber #venusm_ #trending #beef #drama ♬ Dead Silence - Alx beats

Ajánlott videó

Olvasói sztorik