Szórakozás

Visszavonul Aranyosi Péter: A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet

Kummer János / 24.hu
Kummer János / 24.hu
Értelmiségi klub létrehozását tervezi.

Aranyosi Péter humorista a Blikknek adott interjút, melyben egyebek mellett bejelentette, hogy a fellépései számát a harmadára csökkenti, a közeljövőben nem láthatnak majd tőle új önálló estet.

Így van, visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet

– magyarázta a standupos. Döntésének hátterében az áll, hogy 2021-ben elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan súlyosra fordult, hogy kórházba került.

Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam, és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolyba. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott.

Aranyosi úgy fogalmazott, „a hátralévő időt szeretném tartalmasabban tölteni”. A lapnak azt is elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve:

Létrehozok egy értelmiségi klubot, ami nálunk lesz a telken két-három hetente, szűk körben. Előadókat fogok hívni: költőt, marketing szakembert, politikust. Olyan embereket, akiktől lehet tanulni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik