Szórakozás koronavírus

Aranyosi Péter egy hétig volt kórházban a koronavírus miatt

Aranyosi Péter
Aranyosi Péter
Alig kapott levegőt.

Nem Dombóvári István az egyetlen stand upos, aki kórházba került a covid miatt. Aranyosi Péter is elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan súlyosra fordult, hogy nem maradhatott otthon.

Kapcsolódó
Dombóvári István: Ha nincs az orvosom, belehalok a koronavírusba 
A humorista családja is elkapta a betegséget és mindenkit arra szólít fel, hogy oltassák be magukat.

Már volt két oltásom, amikor elkaptam a vírust. Mit ne mondjak, nem volt kellemes. Amikor lebetegedtem, és kiderült, hogy koronás vagyok, azonnal szóltam a Dumaszínház üzemorvosának, dr. Szlávik Jánosnak, aki azt tanácsolta, vegyek egy oxigénszintmérőt, és megmondta, milyen értéknél menjek azonnal kórházba. Amikor nem kaptam levegőt, bementem a kórházba, ott derült ki, hogy tüdőgyulladásom van. Nagyon megijedtem és féltem. Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem. Cserébe viszont mindent felborított belül, már ha értik, mire gondolok: a gyomornak nem tesznek jót az ilyen erős orvosságok. Hat napig voltam bent, de szerencsére már itthon lábadozom. Még pihennem kell, könnyen elfáradok, és köhögök is, de sokkal jobban érzem magam

– mesélte a Blikknek Aranyosi, aki úgy tervezi, hogy januárban újra munkába áll és előadásából a történtek sem maradnak majd ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik