Szórakozás

Liam Neeson néhai felesége, Natasha Richardson azt mondta a színésznek, nem megy hozzá, ha el meri játszani James Bondot

J.Sciulli / WireImage for LAFCA / Getty Images
J.Sciulli / WireImage for LAFCA / Getty Images
Pedig Neeson csak kacérkodott a lehetőséggel, be sem hívták a meghallgatásra.

Liam Neeson a minap a Rolling Stone-nak adott interjút, melyben egyebek között azt is elárulta, hogy a feltételezésekkel ellentétben nem utasította vissza James Bond szerepét, nem is ajánlották fel neki. De ha meg is tették volna sem lett volna könnyű dolga, a néhai felesége, Natasha Richardson ugyanis megtiltotta neki, hogy eljátssza a 007-es ügynököt.

Nem ajánlották fel a szerepet. Megnéztek egy csomó színészt. Kijött a Schindler listája, és Barbara Broccoli (a Bond-filmek producere – a szerk.) felhívott párszor és megkérdezte, érdekelne-e a dolog. Azt mondtam, igen. Aztán a szeretett feleségem, isten nyugosztalja, amikor a Nellt forgattuk azt mondta, »Liam, el akarok neked mondani valamit: Ha eljátszod James Bondot, nem házasodunk össze«. Szóval azzal cukkoltam, hogy mögé lopóztam, pisztolyt formáltam az ujjaimból és dúdolni kezdtem a James Bond zenéjét. Imádtam!

– mondta a magazinnak a színész.

Neeson és Richardson 1994-ben házasodtak össze, 2009-ig voltak együtt, ekkor viszont a színésznő életét veszítette egy síbalesetben.

A színész a tragédia kapcsán azt mondta magazinnak, hogy az elhunyt feleségének testvére és az édesanyjuk kvázi beköltöztek hozzá akkoriban, és rengeteget segítettek neki. Nekik is azoknak, akik ugyancsak mellette álltak ebben az időszakban, a mai napig hálás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik