Szórakozás

Kelemen Annát nyomasztja, hogy sokan támadják soványsága miatt

A szakember azt tanácsolta, ne fogyjon tovább.

Amikor én leülök, akkor szúr a fenekem. Annyira jó érzés, hogy a seggcsontomban van egy érzésem, amilyen életemben nem volt

– mondta Kelemen Anna a testsúlyával foglalkozó riport első másodperceiben a szerdai Fókuszban.

A 43 kilósra fogyott celeb legutóbb január végén szerepelt a műsorban, ami után aggódó nézői üzenetek árasztották el a szerkesztőséget. A támadások Kelemen Annát is nyomasztják, ezért a stáb elkísérte őt egy szakemberhez, hogy felmérjék az állapotát.

Dr. Tóth Tamás obezitológus a méréseket követően azt mondta: Kelemen Anna teste „többnyire jól működik”, de intő jelek utalnak arra, hogy ha így folytatja, nem lesz jó vége a fogyókúrázásnak. Elmondta, a celeb zsírtömege a normál tartomány alatt van, ami már kicsit kockázatos. A mérés megmutatta: Kelemen izmosnak, de alultápláltnak számít, ezért az orvos azt tanácsolta neki, ne fogyjon tovább.

Kelemen Anna úgy nyilatkozott, magáért vállalja a felelősséget, de hogy kinek milyen példát mutat, az már nem az ő dolga.

Szerintem mióta közösségi média van, választás kérdése, hogy ki mit követ. El lehet dönteni, hogy mi a jobb: vékonynak lenni vagy túlsúlyosnak lenni, vagy mennyit mozogni – ez mindenkinek az egyéni döntése.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik