Szórakozás

Harry hercegék szóvivője szerint alaptalan és unalmas a feltételezés, miszerint be akarják perelni a South Park készítőit

Chris Jackson - Pool / Getty Images
Chris Jackson - Pool / Getty Images
Közleményben reagált a napokban felmerülő hírre.

A napokban debütált a South Park 26. évadának második része, amiben Harry herceget és Meghan Markle-t parodizálták ki a készítők. Az epizódban ugyan egyszer sem nevesítik a sussexi hercegi párt, az ábrázolásuk egyértelművé teszi, hogy róluk szól a rész.

A sztori szerint a kanadai hercegi pár azért válik ki a királyi családból, hogy a magánéletüket védjék, majd a történetükkel körbeturnézzák a világot, miközben transzparensekkel hirdetik, hogy szeretnének privát életet élni. A herceg egy talkshow-ba is ellátogat, ahol a memoárját promózza, majd sértődötten kivonul a transzparenst lobogtatva, miután a műsorvezető szerint az „Instagram-mániás ribanc felesége nem is akar valójában hétköznapi életet élni.”

Az említett epizód debütálása után felröppent a hír, miszerint Harry hercegék jogi csapata már vizsgálódik az ügyben, és perelni akarják a sorozat készítőit. A hercegi pár szóvivője tagadta a spekulációt, a Newsweeknek eljutatott közleményében azt mondta, a feltételezés, miszerint jogi lépésekre készülnek „alaptalan és unalmas“.

Kapcsolódó
Porig alázta a South Park Harry herceget és Meghan Markle-t
Valószínűleg senkinek nem voltak illúziói arról, hogy majd pont a South Park készítői bánnak velük kesztyűs kézzel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik