Szórakozás

ValóVilág: Barna Krisztinek üzent, de Reni fakadt sírva a mondandója hallatán

Nem tette zsebre, amit a kiesett versenyző állított róla.

Múlt hétvégén VV Barna búcsúzott a ValóVilágtól, VV Lissza ejtette ki őt a szombati párbajon. A versenyző a kiesése előtt VV Krisztinek fogalmazott meg egy videóüzenetet, amit a minap le is vetítettek a játékosok előtt. VV Barna ebben arra igyekezett figyelmeztetni VV Krisztit, hogy szerinte VV Reni közeledése nem őszinte az irányába.

Szerintem Reni igenis egy nagyon okos lány, aki ezt a gyermeteg oldalt, ezt a gyermeteg énjét csak megpróbálja egyébként előadni. Illetve olyan rosszindullattal rendelkezik néha, amit senki nem gondolna, és én sem akartam először elhinni, de hidd el, tényleg így érzem, és nem mondanám, ha nem így lenne. Mindig akkor teszi ezeket a dolgokat, amikor épp senki nem látja. Nem kell beszélnie se, megszólalnia se, csak amikor egy embernek a szemében elkapod azt, hogy fú, forogj a saját sírodban, körülbelül ezt kívánja

– állította VV Barna, mire VV Reni elsírta magát.

Nagyon-nagyon gonosz tekinteteket és nagyon gonosz, provokáló mondatokat csípek el. Lehet, hogy én vagyok az, aki ezt most beképzeli, akkor pedig nevess ki és vedd semmibe ezt az üzenetet, de azt érzem, hogy vele kapcsolatban óva kell intselek, és féltelek, mert tudom, hogy a közeledbe került. Nem akarom, hogy ez kellemetlenül süljön el, mert téged, mint barátomat szeretlek, és ne add oda azt a nagy szívedet mindenkinek olyan könnyen, mert egy nagyszerű ember vagy annak ellenére, hogy iszonyatosan dilis vagy, iszonyatosan idegesítő vagy és elviselhetetlen

– zárta gondolatait a kiesett versenyző.

VV Kriszti az üzenet tartalmát VV Ákossal, VV Reni bizalmasával beszélte meg. A fiú az érdeklődésére azt mondta, szerinte nem igaz, hogy VV Reni megjátssza az időnként gyermeki viselkedését, azt viszont kijelentette, hogy a lány sokkal okosabb annál, mint amilyennek sokan gondolják.

VV Reni ezzel párhuzamosan VV Melinával beszélgetett az udvaron, ahol szintén elsírta magát, mondván, rosszul esik neki, hogy VV Barna eképpen vélekedik róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik