Szórakozás

Jakab Péter kabinetfőnöke arról posztolt videót, hogy a Jobbik elnöke a mozgássérült vécét használja, pedig nem is mozgássérült

Egy 12 másodperces videóval jelentkezett a Facebookon Molnár Enikő, Jakab Péter kabinetfőnöke. A mozgóképen a Molnárral korábban többször is élesen összevitatkozó Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik elnökhelyettese látható egy nagy leleplezés közepén.

Molnár Enikő azt tárta követői elé, hogy a Képviselői Irodaházban Potocskáné a mozgássérült vécét használta – pedig nem is mozgássérült.

„Autóval se parkolunk mozgássérült helyre (…) Egyenlőre nem tudtam megfejteni, hogy miért jár ide.
Talán a gerincfájdalmai miatt. A sok hazudozás után más baja nem lehet Potocskáné Kőrösi Anitának” – elmélkedett a Jobbik kötelékéből Jakabbal együtt viharos körülmények között távozó Molnár Enikő.

Ahogy arra az ATV felhívta a figyelmet, Molnár és Potocskáné régóta nem kedvelik egymást, aminek a nyilvánosság is tanúja lehetett korábban. Egy tavalyi utcafórumon Miskolcon az akkor még a Jobbikhoz tartozó Molnár Enikő videón rögzítette, ahogy felkérdezi Potocskánét, amiért valaki szivárogtat a pártból. Potocskáné erre azt mondta, hogy Molnár tudamódosító szer hatása alatt áll, amit utóbbi később többször is cáfolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik