Szórakozás

Kárpáti Rebeka: Nem fogok haknizni a gyerekeimmel

TV2
TV2
Nagyon vágyik már egy kisbabára.

Kárpáti Rebeka a minap az nlc.hu-nak adott interjút, melyben egyebek mellett elárulta, azért döntött úgy, hogy egy időre visszavonul a nyilvánosságtól, mert telítődött azzal, hogy az élete nagy része arról szólt, hogy néz ki, hogyan feleljen meg a külvilágnak és folyamatosan fent tudja tartani a követői érdeklődését. Mint mondta, az édesapja, R. Kárpáti Péter révén neki és a testvérének megszokott volt, hogy a média foglalkozik a magánéletükkel, de vannak olyan szegmensei az életének, ahová nem szeretné beengedi a kíváncsiskodó szemeket és a negatív energiákat.

Pozitívnak bizonyult a döntésem, mert az elmúlt évem nagyon jó volt, jól érzem magam

– jelentette ki Kárpáti, aki egy éve él boldog kapcsolatban a párjával.

Sokat utazgatunk, sok időt töltünk a természetben. Kiegyensúlyozottak vagyunk, összeköltöztünk és hosszútávra tervezünk. Többször beszéltem róla, hogy már nagyon vágyom családra. Nagyon szeretnék egy kisbabát, de semmit nem szeretnék siettetni, majd, amikor jönnie kell.

Az influenszer hozzátette, az életéből adódóan teljesen nem tudná megvédeni a családját a nyilvánosságtól, de egyelőre úgy tervezi, ha egyszer gyerekei lesznek, sosem fog velük haknizni vagy címlapon mutogatni őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik