Szórakozás

VV Robi a VV Pirossal való kapcsolatáról: Az emberek fantáziájára bízzuk, hogy mi van köztünk

Sejtelmesen fogalmaztak azt illetően, hogy együtt vannak-e.

Bár a ValóVilág különböző szériáiban szerepeltek, VV Robi és VV Piros az utóbbi időben nagyon közel kerültek egymáshoz. Kapcsolatukról a Reggeliben meséltek bővebben, ám konkrétumok nélkül. Mint kiderült, nem a valóságshow kapcsán ismerték meg egymást, hanem egy közös barátjuk által. Egyik este együtt buliztak, és miután a lány lekéste a debreceni vonatot, Robi „nagylelkűen felajánlotta”, hogy nála aludjon. Másnap reggel posztoltak egy közös fotót az Instagramra.

Nálam a barátaim általában a kanapén alszanak, de ez a fotó nem a kanapén készült, hanem a hálómban. Innentől kezdve azt szoktuk mondani, hogy az emberek fantáziájára bízzuk, hogy mi is van köztünk. Nyilván azért az ismeretség még elég friss. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, és rengeteg időt töltünk együtt. Tegnap érkezett Budapestre, ma reggel vagyunk itt, nyilván nálam töltötte az éjszakát. Neki már fix helye van az ágyamban

– árulta el VV Robi, a beszélgetés későbbi részében pedig azt mondta, nem zárkóznak el semmi elől az életben.

VV Piros a villában se veled, se nélküled kapcsolatban volt VV Barnával, kiesése után azt mondta, hogy ha a fiú kijön, lesz majd egy hosszú beszélgetésük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik