Szórakozás

VV Piros VV Barnáról: Ha kijön, szerintem lesz egy hosszas beszélgetésünk

A korábbi adásokat visszanézve VV Reniben és VV Melinában csalódott a legnagyobbat.

VV Piros a ValóVilág korábbi szakaszában búcsúzott a játéktól. Miután a többi villalakó őt küldte párbajozni, VV Renit vitte magával, a nézők viszont utóbbit szavazták vissza a játékba. VV Piros a villában se veled, se nélküled kapcsolatba került VV Barnával, így a kiesés után úgy fogalmazott: örülne, ha VV Barna nyerne, majd rá költené a 36 milliós főnyereményt, mert megérdemli. Utóbbi nem sokkal később azt üzente a kiesett lánynak, hogy „csak magával foglalkozzon, ne a fasz férfiakkal“.

VV Piros a minap az rtl.hu stábjának nyilatkozott: mint mondta, a korábbi adásokat visszanézve VV Melinából és VV Reniből ábrándult ki a leginkább, VV Ákos és VV Kriszti esetében viszont kellemes csalódás érte, úgy látta ugyanis, hogy a két versenyző valóban olyan, ahogyan a villában megismerte és megszerette őket.

A Barnás sztori, az egy érdekesebb dolog. Ugye nagyon-nagyon sok mindent megtudtam, amikről hazudott. Ha kijön, szerintem lesz egy hosszas beszélgetésünk. Neki lehet ez volt a taktikája, mindenki a 36 millióért ment be játszani

– mondta VV Piros, hozzátéve: érdekesnek tartja, hogy bár egyesek negatív hangnemben beszélnek róla a villában, VV Barna a kiesése után is megvédte őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik