Szórakozás

„Felnőttnegyed” kialakítását szorgalmazza a gyerekgyűlölő ausztrál influenszer

A TikTokert kiakasztotta, hogy nem tudott úszni a vízbe ugráló gyerekektől. Több szülő is mellé állt.

Ellentmondásos felhívást tett közzé egy ausztrál nő, kizárólag felnőttek által látogatható negyed kialakítását szorgalmazza, ahova nem léphetnek be a gyerekek – írja a Daily Mail.

A TikTokon Baby Soja néven szereplő nő azt mondja, azok számára szeretne új városrészt kialakítani, aki hozzá hasonlóan utálják a gyerekeket.

Szeretném tudni, hogy mikor tervezi valaki, hogy egy olyan városrészt nyisson meg, ahol minden csak felnőtteknek szól!

– mondta.

@soybabie__ I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree ♬ original sound - Baby Soja

A 27 éves influenszer az oldalára feltett videóban elmondta, hogy elege van már, hogy a picik megzavarják a nyugalmát az uszodában és más nyilvános helyeken. Akkor fogalmazódott meg benne az ötlet, amikor egyszer elment úszni, gyerekek pedig ki-be ugráltak a medencébe, és akadályozták az edzésben.

A követőket megosztotta a felvetés, néhányan azt írták, „költözzön nyugdíjasfaluba”, mások viszont bevallották, hogy minden megtakarításukat arra költenék, hogy egy gyerekmentes nyegyedbe költözzenek.

Több száz szülő is Soja mellé állt.

Anyaként egyetértek. Több, csak felnőtteknek szóló hely kellene!

– mondta egy nő.

Ez nem arról szól, hogy utáljuk a gyerekeket, csak kellene néha egy kis szünet

– írta egy anyuka.

Nem azt mondom, hogy a gyerekeket ne engedjék be a medencébe, csak jó lenne, ha több olyan hely lenne, ahol csak a felnőttek szórakozhatnak, köztük több szülő, akik egy kicsit pihenni szeretnének a gyerekeik nélkül.

– védekezett az influenszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik