Szórakozás

Marics Peti a Sztárban Sztárról: Remélem, meg tudom majd oldani, hogy ne úgy gondoljanak rám, hogy mit keres ott az a kis hülyegyerek

TV2
TV2
Szeretné elnyerni a nézők bizalmát.

Idén indul a Sztárban Sztár 9. évada, Lékai-Kiss Ramónához, Kökény Attilához és Papp Szabihoz pedig további zsűritagok csatlakoznak, Tóth Andi és Marics Peti személyében. A VALMAR énekese elmondta, számára is meglepő, hogy a 8. évadban még versenyzőként állt színpadra, idén pedig már a zsűritagként kapott lehetőséget.

Biztos, hogy nagy falat lesz, meg kell ugrani. De szeretjük ezeket, és remélem, hogy az adások végére már el tudom nyerni a nézők bizalmát, és meg tudom oldani azt, hogy ne úgy gondoljanak rám, hogy mit keres ott az a kis hülyegyerek

– magyarázta a műsor stábjának.

Mint mondta, véleménye szerint inkább egy vidámabb, hülyéskedősebb zsűritagként ismerik majd meg a nézők, igyekezni fog viszont, hogy szakmai oldalról is támogassa az évad versenyzőit.

Próbálom majd tényleg én is megfogalmazni a szakmai részét a dolgoknak, és ha valaki esetleg megcsúszkál, vagy valami nem úgy sikerül, akkor megpróbálom építő jelleggel kiemelni azt, hogy ebben és ebben talán a jövő hétre kicsit fejlődni kell.

Az énekes hozzátette, szerinte a kedvese, Tóth Andi nála sokkal szigorúbb lesz, és ő inkább arra koncentrál majd, hogyan is sikerülnek a színpadra vitt produkciók.

A párom is ott fog ülni a zsűriszékben, szerintem a legnagyobb különbség az köztünk, hogy én azért jobban részt fogok venni a házibui jellegében a műsornak, és jobban el fog tudni vinni ez a hangulat, ami ott uralkodik.

A zsűrizésről nemrég Tóth Andi is beszélt. A 24 éves énekesnő azt mondta, igyekszik felnőni a feladathoz, és nem nézi jó szemmel, ha valaki poénra veszi a zsűriskedést.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik