Szórakozás

Nemcsak hogy leragasztott szájjal alszik Rippel Feri, de piros lencsés, kék fényt szűrő szemüveget is visel

tv2
tv2
Az artista egyébként szakemberrel még soha nem beszélt saját módszereinek hatásosságáról.

Rippel Feri kapcsán a napokban írtunk arról, hogy az artista leragasztott szájjal alszik éjjel, akkor úgy fogalmazott: „Amikor szájon keresztül lélegzünk alvás közben, akkor fáradtabban ébredünk, kiszárad a szánk, belemehet bármi, pók, bogár, por, szőrszál, hajszál, akármi, és ezeket mind lenyeljük, és a torkunk is kiszárad”.

A péntek délelőtti Mokkába is erről ment be beszélni. Mint kiderült, nemcsak leragasztott szájjal alszik, de előtte kékfényszűrős szemüveget is magára kap.

Ha éjszaka kék fényekkel mérgezzük a testünket, nyilván nem fogunk elaludni, mert a kék fényre reagál. Éppen ezért egy piros, szűrős szemüveggel biohekkerkedek otthon, és úgy nézek ki, mint egy jampi. Nem alszok ebben, de már este felveszem, hogy a fények csak piros spektrumban érkezzenek be. Ez a legjobb módszer.

Majd Rippel bemutatta a szájleragasztást a testbarát szalaggal, amin nincs ragasztó anyag.

„Itt oldalt kapunk a szánkon kapunk levegőt, ha muszáj mellé lélegezni” – fejtegette Rippel, amit Istenes László nem értett.

Várjunk, akkor nem értem a lényeget. Nem az a lényeg, hogy a szájon keresztül ne jusson levegő a testedbe?

„Ha valamilyen okból az orron nem tudunk lélegezni” – adott magyarázatot az artista. Rippel azt mondja, már több mint tíz éve így alszik, de csak az elmúlt négy-öt évben kezdett komolyan foglalkozni az alvásminőség javításával. Rippel hozzátette, orvossal még nem konzultált ezekről a dolgokról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik