Szórakozás

Rippel Feri leragasztott szájjal alszik, hogy energikusabban ébredjen

TV2
TV2
Speciális tapaszt használ hozzá.

Rippel Feri mindent megtesz, hogy hosszú és egészséges élete legyen. Ennek sarkalatos pontja az alvás: az artista a Borsnak elmondta, minden este egy speciális tapasszal ragasztja le a száját alváshoz. Ennek okáról így beszélt:

Amikor szájon keresztül lélegzünk alvás közben, akkor fáradtabban ébredünk, kiszárad a szánk, belemehet bármi, pók, bogár, por, szőrszál, hajszál, akármi, és ezeket mind lenyeljük, és a torkunk is kiszárad. A szánk alapvetően nem légzőszerv, táplálkozásra és beszédre használjuk, és ha csak az orrunkon veszünk levegőt éjszaka, sokkal energikusabban ébredünk reggel. Ezt a technikát egyébként a sportolók, főleg a futók alkalmazzák, mert turbó hatással van a légzésükre és a teljesítményükre egyaránt. Nem úgy kell elképzelni, hogy az egész szánkat betapasztjuk, csupán csak a szánk közepére kell tenni egy kétszer két centis kis tapaszt. Persze figyelembe kell venni mindenkinek a saját egészségügyi állapotát is, hiszen ha meg vagyok fázva, folyik az orrom, én sem alkalmazom ezt a módszert

– fogalmazott Rippel Feri. Aki szeretne fotót látni arról, hogyan is néz ki éjszakánként az ágyban az ifjabb Rippel-fivér, az az eredeti cikkben megnézheti.

Módszerét nemcsak magán alkalmazza, fiát, Herkulest is megtanította a technikára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik