Szórakozás

„Kicsit prosztónak van beállítva” – Zámbó Krisztián szerint apja nem olyan volt, mint A Királyban

Archívum Story-Best és RTL
Archívum Story-Best és RTL
Szerinte sármosabb és kulturáltabb ember volt.

65 éves lenne Zámbó Jimmy, egyúttal befejeződött A Király című sorozat az RTL+ műsorán. Ebből az apropóból a Blikk faggatta a néhai énekes fiát, Zámbó Krisztiánt, meséljen arról, hogyan is tetszett neki a sorozat, mennyire volt hiteles az apjáról mutatott kép.

A celebnek felemás érzései vannak:

A rendező, Kovács Dániel kiváló munkát végzett. A filmben sok a fikció, de ezzel mindannyian tisztában voltunk. Ez kell a népnek, hogy lássanak tragédiát, drámát, őrültségeket. Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben – édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen. Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán. Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült.

Hozzátette, elégedett a végeredménnyel, de azt még sajnálja, hogy nem apja hangján szólalnak meg a dalok a sorozatban. Mint ismeretes, a szlovák-magyar énekes, Peter Šrámek énekli a dalokat, vele a Zámbó család mostanság meglehetősen kritikus hangokat ejtett meg:

Kapcsolódó
„Nem tudnak már mibe belekötni, kóstolgatnak” – Peter Šrámek továbbra sem érti, mivel ártott a Zámbó családnak
Úgy érzi, Zámbó Krisztiánnal addig volt jó viszonya, míg el nem kezdett sikereket elérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik