Szórakozás

Széphalmi Juliska az autórongálási ügyről: Már foglaltak le kamerákat az utcában

RTL
RTL
Úgy véli, a rendőrség talán azért is tűzte ilyen hamar napirendre az ügyét, mert nagyobb nyilvánosság előtt beszélt róla.

Széphalmi Juliska a múlt héten a közösségi oldalán számolt be arról, hogy megrongálták az autóját. Először az egyik jóbarátjának kocsijára véstek obszcén alakzatokat és kifejezéseket, miután ott aludt a színsznőnél, három nappal később pedig Széphalmi autóján is hasonló támadás nyomai jelentek meg.

Feljelentést tettek, egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik eljárás, melynek állásáról a színésznő ma a Mokkában mesélt. Mint mondta, szerinte célzott támadás történt ellenük, a kár közel egymillió forint.

Azt gondoltam, hogyha ez kap egy nyilvánosságot, akkor a rendőrség is jobban fog vele foglalkozni, mert azért tudjuk, hogy ott is nagyon sokfajta ügy van, fontossági sorrend

– magyarázta.

És hát rögtön foglalkoztak is vele. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, vagy a csepeli rendőrség ennyire aktív és ügyes, de azt hallottunk, hogy már a feljelentés után két nappal foglaltak le kamerákat az utcában

– tette hozzá a színésznő, aki reméli, hogy mielőbb megtalálják a tettest.

Kapcsolódó
Obszcén alakzatot véstek Széphalmi Juliska autójára, feljelentést tett
Az eset előtt az egyik barátjának kocsiját is hasonló módon rongálták meg, miután ott aludt a színésznőnél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik