Szórakozás

„Már nem szégyellem a vágásaim“ – Mészáros Norina megmutatta műtéti hegét

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Young G felesége egy évvel ezelőtt életmentő műtéten esett át.

Mészáros Norina tavaly év elején számolt be arról, hogy eltávolították a méhét. Young G feleségét méhnyakrákkal diagnosztizálták, többször is kórházba került a betegsége miatt.

Mészáros ma az Instagram-oldalán emlékezett meg január 18-áról. A kislányával posztolt közös fotókat, a képek mellett pedig arról írt, hogy a dátum mindig emlékezetes marad számára, hiszen ezen a napon szabadult meg a méhnyakráktól.

Nem győzöm hangoztatni, hogy félévente járni kell szűrésre, mert megmentheti az életed! Küzdöttem keményen és nyertem, hiszen mellettem áll a fotón a számomra legkülönlegesebb ember a Földön! Bármikor újra csinálnám érted, hisz te vagy a MINDENEM. Eljutottam egy pár hónapja már arra a szintre, hogy nem szégyellem a vágásaim, hisz nekik köszönhetem az életem és a mindenem. Szerettem volna csináltatni egy sorozatot, ahol megmutatom az embereknek, hogy nem érdekel, ha más nem látja a hegeimet szépnek, mert én büszke vagyok rájuk, erőt és pozitivitást szerettem volna sugallni a fotókkal, és azt, hogy bárki bármire képes, ha akar és feladni nem szabad, de elfáradni ér!

– írta posztjában Mészáros, majd köszönetet mondott a férjének, az orvosainak és a követőinek a támogatásukért.

A fotókat és a teljes bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik