Szórakozás

Pamela Anderson a Tommy Lee-vel való kapcsolatáról: Talán az egyetlen volt, amikor tényleg szerelmes voltam

Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images
A memoárjában emlékezett vissza a házasságukra.

Pamela Anderson és Tommy Lee 1995 és 1998 között voltak házasok. A színésznő a Love, Pamela című memoárjában a zenésszel való kapcsolatáról is írt, egy részletet a minap a People közölt.

Visszatekintve: a kapcsolatom Tommyval talán az egyetlen volt, amikor tényleg szerelmes voltam

– jelentette ki Anderson.

A színésznő a könyvben arról is írt hogy az otthonukból ellopott, majd nyilvánosságra hozott szexvideó életeket tett tönkre, kezdődően kettejük kapcsolatával. A házasságuk akkor futott végleg zátonyra, amikor egy este 1998-ben Lee rátámadt a gyerekeivel játszó Andersonra, aki éppen a kezében tartotta az akkor héthónapos kisfiukat, Dylant.

Tommy letépte rólam Brandont, és Dylannel együtt a falhoz vágott.

A színésznő saját bevallása szerint ekkor pánikba esett és tárcsázta a segélyhívót. A zenészt letartóztatták, hat hónapig ült börtönben. Anderson nem sokkal ezután benyújtotta a válókeresetet.

A Tommytól való válásom volt életem legnehezebb, legmélyebb, legbonyolultabb pontja. Összetörtem. Még mindig nem tudtam elhinni, hogy az az ember, akit a legjobban szerettem, képes volt arra, ami azon az éjszakán történt. Mindketten összeomlottunk, de nekem meg kellett védenem a gyerekeimet

– folytatta sorait.

Anderson és Lee két évtizeddel a történtek után néha-néha összefutnak, ahogyan a színésznő fogalmaz: a zenész a gyerekei apja, ezért pedig örökké hálás lesz neki.

Pamela Anderson az első válása után még négyszer ment férjhez: Rick Solomonhoz kétszer is, de az egyik frigyet érvénytelenítették. Legutóbbi férjétől, Dan Hayhursttől 2021-ben vált el, alig egyévnyi házasság után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik