Szórakozás

Árpa Attila: A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak tűntem, de valójában jóval impulzívabb a természetem

TV2
TV2
Szeretné, ha a nők nem a tévében megismert személyiségét vennék alapul ismerkedéskor.

Árpa Attila a Hot!-nak arról beszélt, annyira elfoglalt mostanában, hogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy ismerkedjen, mivel a „prioritásomnak csak a végére tudna kerülni a kisasszony” – idézte a színész nyilatkozatát a Blikk. Mindezek ellenére szeretne szerelmes lenni, és örülne, ha új párja nem a tévéképernyőn keresztül megismert személyiségét látná benne.

Számomra az egyik legfontosabb egy nőben, hogy legyen tisztában azzal, hogy én ki vagyok, mert amit a műsorban látnak az emberek, az azért csak részben tükrözi a valóságot. A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak és megfontoltnak tűntem, de valójában ennél jóval impulzívabb a természetem, rengeteg spontán ötletem van, és gyakran élek át érzelmi magaslatokat és hullámvölgyeket is. Azt gondolom, hogy leginkább a hétköznapi életem ritmusa tükrözi azt, hogy milyen vagyok valójában, és ebben nem könnyű egy másik embernek részt vennie

– fogalmazott Árpa, aki eddigi élete folyamán négyszer volt szerelmes, és továbbra is hisz benne, hogy egyszer eljön számára a nagy Ő.

Persze most inkább abban reménykedem, hogy ez a hölgy még várat magára, mert akibe azonnal és őrülten beleszeretek, az teljesen elveszi az eszemet, és arra most épp nagy szükségem van.

Kapcsolódó
Árpa Attila A Nagy Ő-ről: A metoo korában egy ilyen műsort indítani elég bátor dolog
Szerinte a rózsás műsor nem a jelenlegi mozgalmak és egyenlőségkövetelések ellen ment, hanem még segítette is azokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik