Szórakozás

Árpa Attila A Nagy Ő-ről: A metoo korában egy ilyen műsort indítani elég bátor dolog

TV2
TV2
Szerinte a rózsás műsor nem a jelenlegi mozgalmak és egyenlőségkövetelések ellen ment, hanem még segítette is azokat.

Árpa Attila A Nagy Ő tavalyi évadában nem lelt párra, a Borsnak pedig elárulta: jelenleg is egyedülálló. Mint mondja, nagyon sok üzenetet kap hölgyektől, de nem ismerkedés céljából, ezek leginkább kedves üzenetek, bókok.

Általában elmondják, hogy tetszett nekik a műsor, és az, ahogy viselkedtem. Nekem ezek nagyon jól esnek, igyekszem mindet megválaszolni, de szinte lehetetlen

– mesélte a színész, aki örül, hogy a nézők végre megismerték egy másik oldalát is.

Igyekeztem bemutatni azt, hogy a felgyorsult világ ellenére lehet a mai napig is stílusosan, romantikusan, érzékien ismerkedni hölgyekkel. A metoo korában egy ilyen műsort indítani elég bátor dolog. Negatív visszhanggal indult, de mára szerintem már nagyon sokan látják, hogy ez egyáltalán nem a jelenlegi mozgalmak és egyenlőségkövetelések ellen ment, hanem talán még segítette is azokat. Nemcsak a női és férfi egyenlőségről beszélek, hanem arról is, hogy igyekeztem a műsoron belül az összes hölggyel szinte ugyanúgy bánni.

Árpa Attila arról is beszélt a lapnak, hogy hisz benne, hogy a nagy ő valahol vár rá, a műsort is ezért vállalta el.

Vagyunk 8 milliárdan a földön, de nem biztos, hogy ebben az életben még fogok találkozni vele, de az is lehet, hogy találkoztam vele, csak elengedtem. Sokszor azt érzem nőkön, akik mégis csak megkísérlik az ismerkedést, mintha egyfajta trófeaként tekintenének rám. Ez fordítva szokott lenni, régen én gyűjtöttem a trófeákat. A karma igazi szemétláda!

Egyetlen igazi nagy szerelmének a lányát, Amirát tartja. Minden szabadidejét igyekszik vele tölteni, így „konkrétan matematikailag nem nagyon lenne most helye” senkinek az életében, amit egyébként nagyon sajnál.

Örülnék, hogyha lenne egy párom, de az ismerkedés folyamata jelenleg nem igazán fér bele az életembe. Nem mondom azt, hogy nincsenek próbálkozások, de komoly kapcsolatra egyelőre nem utal semmi. Nem is biztos, hogy beleférne az életembe, az sem, hogy egyáltalán szeretném. Ez pedig leginkább a hölggyel lenne kicseszés.

A színésznek már csak azért sincs sok ideje ismerkedni, mivel jelenleg Indiában forgat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik