Szórakozás

Beat a Fekete Vonatból: Egy munkásszállón lakom most, lassan három hónapja vagyok itt

Családi balhé miatt költözött el otthonról.

Beat, a Fekete Vonat tagja néhány napja azt nyilatkozta, a január 7-i koncert után anyagilag mélypontra került, kedden pedig a Borsnak elárulta, jelenleg egy Kőbányai úti munkásszállón él, ahová azért költözött, mert összeveszett a feleségével.

Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből

– fogalmazott a zenész. Mint mondta, éppen a jelenlegi körülményei miatt volt szüksége a koncert előtt felvett előlegre, ugyanis már 800 ezer forintot kifizetett a szállásáért.

Jól jött az előleg. Abból azonban ma már nincs semmi. Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni, és mit fogok enni. Nyilván, ha hazamennék, ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok.

Beat bizakodó a jövőt illetően, februárban új projektbe fog, online fog koncerteket adni. Azt mondja, eljött az idő, hogy azokat a fekete vonatos hangulatokat, dallamokat és szövegeket, amik az ő fejéből pattantak ki, közvetlenül tőle kapják meg a hallgatók. Ehhez a közönség segítségét is kérni fogja, hogy a legjobb technikával valósíthassa meg tervét.

Kapcsolódó
Beat a Fekete Vonat koncertről: Ez volt a szakmai életem csúcsa, anyagilag viszont a legmélyebbre kerültem
Szeretne leülni L.L. Juniorral és Mohamed Fatimával, egymással ugyanis még nem igen beszéltek a formáció feloszlása óta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik