Szórakozás

Tóth Andi új sorozatszerepéről: Mindennap bőgtem, átvettem azt a pszichopata elmét, ami ehhez kellett

TV2
TV2
Az énekesnő a Hazatalálsz című sorozatában kapott mellékszerepet.

Tóth Andi is szerepel a TV2 új, Hazatalálsz című sorozatában. Az énekesnő egy mellékszereplőt alakít, akiről így mesélt:

Az én karakterem neve Orsi, és igazából nagyon örültem, hogy őt kaphattam, mert nagyon tudok vele azonosulni. Nem voltam sok szerepben az elmúlt években, viszont amit elvállaltam, az mind olyan volt, hogy kicsit rám volt szabva, és ez a szerep is ilyen: egy nagyon vadóc, egyébként erdélyi lányról van szó, aki vagány stílusban öltözködik, viszont közben vannak kis tragédiák meg bajok otthon meg családi körben, és elindul ezt elintézni. Ez dióhéjban, de spoilerezni nem akarok.

Azt is elárulta, Orsi a sztori szerint sehol nem találja a nővérét, és akkor kezdődik a baj, amikor elindul őt megkeresni.

A forgatások nyáron kezdődtek, ami énekesnőként neki az év legforgalmasabb időszaka, de így is nagyon élvezte a munkát.

Nehéz volt ez a nyár, egy zenésznek ez a legpörgősebb időszak. Ráadásul idén mindent elvállaltunk a covid után, szóval heti 5-7 fellépésem volt, és emellett hétköznap pedig forgattam, amikor csak tudtam, de inkább ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak. Hát, nem aludtam sokat, azért ez látszódott is szerintem sokszor, de igyekeztem a maximumot hozni. (…) Az utolsó két hét volt a legnehezebb, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depresszióban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopatába, azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon messzire elmegy ez a lány. Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg. Mindennap bőgtem, átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek

– mondta el Tóth Andi, és azt is megemlítette, hogy mikor hazament a felvételek után, párja, Marics Peti is gyakran meglepődött a viselkedésén.

A forgatások végeztével könnyebben kijött a szerepből, mert akadt munkája bőven, például akkor kezdtek el próbálni Andrei Mangrával a Dancing sith the Stars-os táncukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik