Szórakozás

Harry herceg kamera előtt mondta ki: Kamilla volt a „főgonosz” szülei házasságában

Daniel Berehulak / Getty Images
Daniel Berehulak / Getty Images
A sussexi herceg mostanában nem igazán tartja magában a véleményét a királyi családdal kapcsolatban.

Harry herceg nem fogja vissza magát, ha a saját családját kell savazni, legutóbbi célpontja pedig a mostohaanyja volt: a vasárnap este adásba kerülő első amerikai tévés interjújában megvetését fejezte ki Kamilla királyné iránt.

Ő volt a főgonosz. A harmadik személy a szüleim házasságában. Rehabilitálni akarta az emberekben róla kialakult képet

mondta el apja feleségéről, aki 2005-ben, kilenc évvel az uralkodó és Diana hercegné válását követően ment feleségül III. Károlyhoz, miután évtizedekig szeretők voltak.

A sussexi herceg szerint mostohaanyja jó kapcsolatot ápol a brit sajtó több munkatársával, és korábban mindkét fél nyílt hajlandóságot mutatott az információcserére. Harry úgy véli, Kamilla valóságos kampányt indított, hogy feleségül mehessen az akkor még csak trónörökös Károlyhoz, és bárkit képes volt feláldozni saját jóhírnevének növelése érdekében.

Harry a kedden megjelenő memoárjában is leírta, hogy fivérével, Vilmos herceggel eleinte ellenezték apjuk és Kamilla házasságát, mert úgy gondolták, az több kárt okozna, mint hasznot.

Kapcsolódó
„És az mégis min változtatna?” – Harry herceg ezért nem mond le hercegi címéről
Válaszolt a sokakat érdeklő kérdésre is: ha a háttérbe kíván vonulni, akkor miért tárja a nyilvánosság elé a magánélete részleteit?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik