Szórakozás

„És az mégis min változtatna?” – Harry herceg ezért nem mond le hercegi címéről

Max Mumby / Indigo / Getty Images
Max Mumby / Indigo / Getty Images
Válaszolt a sokakat érdeklő kérdésre is: ha a háttérbe kíván vonulni, akkor miért tárja a nyilvánosság elé a magánélete részleteit?

Egyre közeledünk Harry herceg Spare, azaz Tartalék című memoárjának január 10-i bemutatójához, amiből már rengeteg részlet kiszivárgott, a promóció azonban még most is folyamatos. Vasárnap került adásba a herceg Anderson Coopernek adott egyórás interjúja, amiben a műsorvezető rákérdezett Harry-nél, hogy mi az oka annak, hogy miután feleségével, Meghan Markle-lel két éve visszaléptek királyi teendőiktől, Észak-Amerikába költöztek, szerződést kötöttek a Netflixszel, majd mélyinterjút adtak Oprah Winfrey-nek,

továbbra is a Sussex hercege és hercegnéje címeket használják, amiket a néhai II. Erzsébet királynőtől kaptak 2018-as esküvőjük napján. Miért nem mondanak le erről?

És az mégis mit változtatna meg?

– kérdezett vissza Harry, Cooper pedig következőnek arra volt kíváncsi, ha a királyi család tagjaként a háttérbe kíván vonulni, akkor miért tárja a nyilvánosság elé a magánélete részleteit, miért nem rendezi a konfliktusait privátban, családon belül.

Minden egyes alkalommal, amikor privátban próbáltam rendezni a helyzetet, kiszivárogtatások és sztorik jelentek meg a sajtóban rólam és a feleségemről. Az a családunk mottója, hogy »soha ne panaszkodj, és soha ne magyarázkodj«. De ez csak egy mondás, nem igazán állja meg a helyét

– fogalmazott III. Károly és Diana hercegné másodszülött fia, aki egy korábbi interjúban elmondta: hat éve próbálja megoldani a problémáit a családtagjaival, számtalan beszélgetéssel, megírt levéllel és emaillel a háta mögött pedig azt tudja mondani, ez nem működik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik