Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Imádják a férfiak, amíg meg nem tudják, hány éves

Ahogy minden héten, ezúttal is összegyűjtöttük, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt.

Egy évvel ezelőtt fura TikTok-videók kerültek a figyelem középpontjába. A Princess April névre hallgató TikTok-felhasználó arról számolt be egy videójában, hogy amíg nem árulja el a férfiaknak, hány éves, addig mindenki a lába elé borul, ám az életkoráról való tudás birtokában már lankad a figyelem.

Kapcsolódó
Imádják a férfiak, amíg meg nem tudják, hány éves
A 44 éves kor több férfit is elijeszt.

Ugyancsak egy TikTokon terjedő videóban elsírta magát egy @notactuallyshi nevű felhasználó, amiért megengedte barátjának, hogy ő készítse el a tetoválását – viszont az köszönőviszonyban sem állt a nő elképzeléseivel.

Kapcsolódó
Örökre megbánta, hogy a barátja tetoválást csinált neki
A végeredmény köszönőviszonyban sincs azzal, amit elképzelt.

Maradva a párkapcsolati nehézségeknél, egy évvel ezelőtt egy nő hamis lakáskulcsot adott anyósának, hogy leleplezze, állításával ellentétben az asszony nem csak vészhelyzetben használná azt. Bár a nőnek igaza lett, a férj mégis a pórul járt anyját védte.

Kapcsolódó
Hamis lakáskulcsot adott az anyósának, hogy bebizonyítsa, nem lehet benne megbízni
Az asszony belesétált a csapdába, fia viszont a védelmébe vette.

A fentieknél jóval fajsúlyosabb eset: egy harmadosztályú svéd jégkorong mérkőzésen az egyik játékos elvesztette egyensúlyát és véletlenül megvágta jégkorcsolyájával egy játékostársa nyakát, aki azt hitte, még a pályán életét veszti.

Kapcsolódó

És a végére egy találós kérdés, ami tavaly ilyenkor felborzolta a kedélyeket: kutya vagy macska látható a videón? (Macska.)

Kapcsolódó
Ön szerint kutyát vagy macskát látunk? Nehezebb a kérdés, mint gondolná
Elsőre is furcsa volt a látvány, hát még másodjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik