Szórakozás

Hamis lakáskulcsot adott az anyósának, hogy bebizonyítsa, nem lehet benne megbízni

Az asszony belesétált a csapdába, fia viszont a védelmébe vette.

Radikális megoldást választott egy nő, hogy lebuktassa az anyósát.

A Mirror azt írja, hogy a 34 éves nő és 37 éves férje egy év házasság után nemrég új otthonba költöztek. A férfi anyja folyamatosan rágta a fülüket, hogy kapjon egy kulcsot a lakáshoz, azt mondta, hogy nem használná, csak vészhelyzetben.

A nő gyanakodott, mivel anyósa korábban többször is bement a régi otthonukba, amikor nem voltak otthon. Elhatározta, hogy tőrbe csalja az asszonyt, és egy hamis kulcsot ad neki a lakáshoz.

A házaspár vendégül látta a nőt karácsonykor. Az anyós a vacsora közben felháborodva közölte, hogy rossz kulcsot kapott a lakáshoz.

Menye rákérdezett, hogy ezt mégis honnan tudja, ekkor derült ki, hogy az anyósa pár nappal korábban be akart menni a lakásba, amikor ők nem voltak otthon.

Nem azt mondtad, hogy nem használod a kulcsot, ha nincs vészhelyzet? Megszegted az ígéretedet!

– mondta dühösen a feleség.

Anyósa teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy lebukott, férje viszont védelmébe vette az anyját, és alaposan leteremtette a feleségét.

A férjem szerint hazudtam, manipuláltam és megaláztam az anyját. Azt mondta, hogy ha tudta volna, hogy erre készülök, nem engedte volna, hogy megtegyem

– mondta a nő.

A férfi azt követelte, hogy kérjen bocsánatot az anyjától a „gyerekes viselkedése” miatt, és amiért tönkretette a család karácsonyát.

A nő a Redditen megkérdezte az embereket, hogy tényleg rosszul cselekedett-e.

Az egyik kommentelő azt válaszolta, hogy újragondolná a házasságát, ha ennyire rámenős anyósa lenne, míg egy másik azt írta, hogy nem érti, hogy a férj miért háborodott fel a tettén, de volt olyan is, aki szerint a nőnek nem kellett volna lesüllyednie az anyósa szintjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik